| categorie

Toeslagenaffaire, rellen en opstand, boze boeren, virusmutaties, vaccinfraude, datalek, stijgende lasten, de klimaatuitdaging, lachgaskoeriers, complotdenkers, een demissionair kabinet, de ravage na Trump... Vraag: leren we ook iets van de pandemie? Ik ben benieuwd! Het is kommer en kwel. Lockdown. Binnenkort 'shutdown' voor veel bedrijven?

Theater, kunst, cultuur, horeca, middenstand.. het piept en knarst. Vliegreis?.. hmm.. je weet het niet. Strandvakantie, weekend op stap, festival, eredivisie, sport, school, koor, ouderenzorg, verpleging.. alles staat op zijn kop. Thuiswerken, avondklok, geen thuisbezoek, geen trouwfeest of crematie met vrienden en bekenden. Zien we dat ook zo? Of.. is het nú even pas op de plaats en dan weer plankgas door met wat we gewend waren?

Kan het ook anders? Moeten, of kunnen, we lessen trekken uit deze ervaring? En welke dan? We zien graag wat licht in deze donkere dagen. Denkkracht en visie voor betere tijden. Velen doen hun uiterste best om het privé en beroepsmatig in het gareel te houden.Velen lopen op inmiddels hun tenen of staat het water aan de lippen. Daar schuilt gevaar voor meer ellende. Mentale schade ligt op de loer. Wat kunnen we doen om de koers daadwerkelijk te wijzigen. Van de politiek hoeven we het voorlopig niet te hebben. Die hebben het tot eind 2021 te druk met zichzelf.

Virosoof.nl is een aanzet tot voor online ontmoetingsplaats voor toekomstdenkers (momenteel nog in bèta).

Virosoof

We zijn zeer benieuwd naar je mening, ideeën, creativiteit en motivatie: daarom dit ideeën-lab, deze broedmachine voor een samenleving in balans. Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de lancering van de website!

terug naar Newsbook


© 2021 vanodenhoven.com

Confirma, Visioneering, MentalJudo, 1px, Startrec, Netstorm, Scenario, itsallaboutideas, Lastige Portretten, Newsbook, NSANE and Virosoof are brands and trademarks of Van Odenhoven, Eindhoven, The Netherlands.

Gabriël Metsulaan 44
5611 SR Eindhoven, The Netherlands
KVK 12059654 | BTW-ID NL001347414B93

Gabriël Metsulaan 44,
5611 SR Eindhoven, The Netherlands
KVK 12059654 | BTW-ID NL001347414B93